Meer informatie over webwinkel schaduwdoekonline.nl

De online winkel schaduwdoekonline.nl is onderdeel van hoveniersbedrijf Holsto Tuinen & Buitenleven in Olst (bij Deventer). Naast het hoveniersbedrijf en schaduwdoekonline.nl behoort een kwekerij van vaste planten en een groencentrum. Kom eens kijken bij ons! Aan de dijk tussen deventer en Zwolle; Rijksstraatweg 12A in Olst.

Er is gekozen voor het Nederlandse merk Nesling vanwege haar mooie productassortiment in combinatie met goede prijs. En ook omdat het een Nederlands bedrijf is die zelf verantwoordelijkheid neemt voor het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van haar assortiment. De betrokkenheid is daardoor hoog; zowel naar de producten, naar ons als naar de eindgebruiker toe. En dát is minstens zo belangrijk.

Het assortiment is in de loop der tijd uitgebreid met douglas pergola's waar het uitschuivende harmonicadoek in past en voor op het balkon zijn diverse toepassingen verkrijgbaar. Al jaren populair is het doek dat in- en uitschuifbaar is; het zogenaamde harmonicadoek. Ideaal hiervoor is de beschermhoes voor in de winter. Zo kunt u het doek laten hangen buiten het zonseizoen en tovert u het doek eenvoudig tevoorschijn op de eerste warme dagen van het nieuwe jaar, terwijl het toch beschermd blijft tegen winters weer. 

Aan u een zonnige groet en veel plezier gewenst met uw nieuwe aankoop!

Brendan Adams & Evelien van Adrichem