Meer Views

Rolgordijn 2,96m. Gebroken Wit

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 209,00

Snel Overzicht

Gebroken wit 2,96m breedte x 2,4m lengte.
Gratis verzending binnen Nederland!

OF

Details

Rolgordijn Gebroken Wit, 296cm

Nesling outside rolgordijn als ideale oplossing voor privacy, beschutting en tegen laaghangende zon. Het materiaal van de Nesling Coolfit rolgordijnen is zeer hoogwaardig, neemt geen vuil op en verkleurt nauwelijks

Bevestiging:
Bij de levering van Uw Nesling Rolgordijn ontvangt U een instructie voor de montage. De rolgordijnen zijn daardoor eenvoudig te monteren en onderstaand filmpje kan U ook helpen. U dient zelf voor schroeven te zorgen.

Kleur: Gebroken wit

Afmeting: 2,96 meter x 2,40 meter (2,40 uitrollende lengte).
De ophangbeugels nemen in totaal 5cm in, het doek is dus 2,91cm breed. Opgerold 7cm dik en er zit 1cm ruimte tot de bevestiging aan het plafond/de muur.

Maatwerk rolgordijn:
Rolgordijnen kunnen op maat gemaakt worden, houdt u rekening met minstens een verdubbeling van de prijs ten opzichte van confectie. Neem voor een offerte contact met ons op per info@holstotuinen.nl.

Gratis verzending binnen Nederland! Voor verzending naar België vraag ons naar de kosten, de prijs hangt af van de locatie en de producten. We also ship to abroad, please contact us.

Aanvullende Informatie

Materiaal Waterafstotend zeer sterk HTPE geknoopt doek. Schimmelwerend en vuil hecht niet. Eenvoudig te reinigen met water en sopje. Het doek is niet waterdicht door de grovere weefstructuur.
Oppervlak Nee
Kleur Gebroken Wit
Formaat 296cm breedte x 240cm
Garantie 5 jaar garantie tegen schimmels en verroting
Zonbescherming Beschermt tegen schadelijke UV-straling tot 95%.
Levertijd Verzending binnen 1-2 werkdagen
Verzendkosten € 0,- binnen Nederland. Voor verzending naar België geldt €15,- verzendkosten.